Det skal være lønnsomt å tenke miljøvennlig

This article is paid and made in collaboration with the mentioned websites in the article

En av de flotteste trendene de siste årene er at det kan være lønnsomt å tenke miljøvennlig.

Og dette merker vi godt når det gjelder elektrisk kraft, for eksempel. For her i Norge finnes det så mange fordeler med det å velge miljøvennlig, elektrisk kraft, for eksempel når det gjelder bil, at valget burde være meget enkelt.

Takket være vesentlige reduksjoner innen avgifter for nye biler, samt veiavgifter og bompenger, er det for mange enkelt å bestemme seg for å bruke elektrisk bil.

Og nå ser vi den samme trenden gjøre seg gjeldende på mange andre områder.

Miljø og lønnsomhet

Her på nettsidene våre er vi spesielt opptatte av dette med tak, for eksempel. Og det er jo ganske utrolig at med et moderne solcelletak kan mange boliger faktisk ikke bare være selvforsynt med strøm, men også selge overskytende strøm og på den måten tjene penger på boligen.

Eller bedriften.

For dette er like anvendelig både for bedrifter og private. Driver du egen bedrift skal du sette deg ned å tenke litt på hvor mye du kan spare på å velge gode, miljøvennlige løsninger som for eksempel el-bil eller solcelletak.

Brainstorming og nye ideer

Og om din bedrift ikke er kommet godt i gang med dette skal du invitere dine ansatte på brainstorming. Sett av noen timer en sen ettermiddag eller kveld, bestill litt god mat fra en takeaway-app (se mer her) og sett i gang med å finne de gode ideene for hvordan en kan komme seg videre.

En slik ide-kveld kan generere ideer som kan spare bedriften din for store summer.

Ja, når du tenker på dette med «miljø» så er det også viktig å understreke hvor viktig kilde til gode ideer dine ansatte er om du bare er åpen og legger til rette for det. Ofte skal det ikke mer enn en god ide til for å se en sak på en helt ny måte. Ta derfor godt vare på din ansatte, og la arbeidsmiljøet være preget av positivitet slik at du ikke kveler dette initiativet.

Tid til overs

Dette handler mye om å sette ut de tjenestene som en rett og slett ikke vil bruke tid på. For om du lever i en for presset hverdag er det jo slett ikke rom for å trekke opp de store linjene. Heldigvis finnes det mange gode tjenester som kan være til hjelp.

Tenk bare på dette med regnskap og fakturering, for eksempel. Ibistic er en av de aller beste innen webløsninger for elektronisk fakturahåndtering. Og om du ikke kjenner til dem skal du sette av litt tid for å gjøre deg kjent med hvilke tjenester de tilbyr.

Dette er jo også bare ett eksempel på tjenester som kan hjelpe deg og din bedrift med å frigjøre tid. Fremtiden er lys dersom en kan redusere arbeidsmengden, tenke mer helhetlig og på samme måte tjene penger, ikke sant?