Framhev stilen din med det rette gulvteppet

Enten vi snakker om stua, soverommet eller i gangen, er tepper en viktig del av interiøret i hjemmet ditt. Vi kan si at teppene sammenbinder møblementet i boligen og skaper lunhet og gjør det til en koselig plass å være. BGA Fotobutikk tilbyr et omfattende sortiment av vakre tepper i mange stilarter til overkommelige priser. La oss se litt på noen av de mest typiske teppe stilartene og interiørstiler som helhet som finnes rundt om de norske hjem.

Mange ulike teppestiler

Det finnes et uendelig utvalg av forskjellige stilarter når det gjelder stilfulle tepper, så her kan det være vanskelig å finne det teppet som passer din stil best. Tidligere var det for det meste persiske tepper det gikk i. Dette har med tiden forandret seg og det er ikke lenger begrensninger for hva som kan brukes av tepper i rommene. I dag ser vi at flere og flere foretrekker moderne, fargerike alternativ med dristige blomstermønstre og enkle sisaler. og juter i mange variasjoner.

Den moderne interiørstilen

Når det gjelder interiør som helhet er det som er mest i skuddet nå for tiden uten tvil marmor sammen med harde materialer. Ved å blande sammen kalde pastellfarger med mørke farger får interiøret en yndig dybde. Ikke spar på noe , men vær åpen for å mikse sammen dine egne personlige objekter og litt korny ting! Da får du et mer helhetlig særpreg over stilen din.

En fargesprakende interiørstil

Bruker du et teppe med en dempet farge sammen med et fargerikt møbel, blir det spesielt pent. Ved å blande ulike møbler med ulike stilarter fra forskjellige tidsepoker, oppnår du en moderne stil og danner et personlig inntrykk.

Den klassiske teppestilen

Når det gjelder Trellistepper kommer disse i en lang rekke forskjellige stiler og gir en fred i interiøret. Dette er typisk nordisk stil, men også en flott kontrast. Disse kommer i 100 % ull og kan kjøpes til en overkommelig pris. Siden dette har en så sterk effekt på helhetsinntrykket i interiøret, slipper du å bytte ut hele møblementet ditt for å få et flott resultat. Det er ofte de små detaljene som skaper det beste inntrykket. Noe du vil spare mye penger på.

For den eksklusive

For den som søker noe litt mer eksklusivt, kan vi foreslå velourtepper i mørke farger. Dette ble superhot i løpet av 2017 og ser fremdeles ut til å slå godt an. Disse teppene kan også brukes i hvilket som helst av rommene i boligen.

Ta en titt på det omfattende utvalget av stilrene tepper som BGA Fotobutikk har på lager, og du vil garantert finne dine egen personlige stil til drømmeinteriøret ditt. Husk, det er kun fantasien som setter grenser så åpne opp for alle muligheter og eksperimenter med farger og motiver av alle slag.